Ахн Со-Хее

Ахн Со-Хее

Који Филм Да Видите?
 
Ахн Со-Хее-1992-п1.јпег

Садржај

[ сакрити ]

Рејтинг

Тренутна оцена корисника: 90 (1101 гласова)
Још нисте гласали за ово.

да ли је Стевен Ассанти још жив
90%
Профил

 • Име Ахн Со-Хее
 • хангул: Сохее Ахн
 • Датум рођења: 27. јуна 1992. године
 • Место рођења: Јужна Кореја
 • Висина:
 • Крвна група:

Напомене

 1. Бивши члан Кпоп идол групе 'Вондер Гирлс'.

Филмови

 • Прави(2017) - Радник у шиваћи у кинеској четврти (камео)
 • А Сингле Ридер| Сингле Ридер (2017) - Ји-На
 • Воз за Бусан | Бусанхаенг (2016) - Јин-Хее
 • Хеллцатс| Ддеугеоун Геотси Јоа (2008) - Ким Канг -Ае

Драмске серије

ТВ филмови